Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

laptopТой е твои и само твой! И ти искаш да покажеш на целия свят, че е ужасно готин. Не, не ви говоря за мъж, а за лаптоп. Което до някъде може и да е за предпочитане, защото за разлика от мъжете, лаптопите са многофункционални и правят точно каквото поискаш.

Избирането на лаптоп е като избирането на любима торта в ресторант. Продължава дълго, като взирането в менюто, следвано от редица ритуали. Смятате памет, както смятате калории, мислите дали ще ви отива, както премисляте дали тортата ще е по вкуса ви, оценявате цвета и екстрите, все едно избирате розовото парфе, защото е розово или пък еклеровата с шоколад, защото има ветрило от бисквити и бадеми като допълнение. А да и онази топка сладолед и сметанката на ръба на чинията.

След като купите лаптопа мислите за чантичка и задължително за стикер, който ще му лепнете и ще го маркирате като свой. Облепянето на техниката – смартфони, таблети, четци, лаптопи, е доста популярно сред младите хора, но и вече и сред по-улегналите. Защото има стикери за всякаква възраст и това не е никак случайно. Бизнес стикери, медицински, студентски, момичешки, мъжки, детски… каквото ви душа иска и каквото показва част от индивидуалността ви.

Някои са създадени с чувство за хумор, специално пригодени за конкретната марка, други с много естетическо мислене, а трети са просто елементи, които ви позволяват да покажете отношението си към живота, филм, настроените или друго. Аз лично харесвам флорални елементи, пеперуди и животни, за това и лаптопът ми е добре обогатен на задната страна на монитора с тях. Една колежка от офиса пък е презентатор. Нейният стикер е с малко драконче, което сочи към презентационно табло, на което пиеше „Let’s start!“ Веднага приковава погледа, когато е на семинар. Мисля, че това е основният замисъл. 🙂

Google+ Comments