Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Monique_Lhuillier_Collection_Spring_2015Всяка жена си мечтае за онзи най-специален момент, когато някой мъж ще застане на колене и ще й каже, че иска да прекара живота си с нея. Представя си красив пръстен, цветя, любовта в очите му, а след това и сватбата.

Празникът на любовта е най-запомнящият се ден за мнозина. Затова както жените, така и мъжете искат всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл. Докато мъжката част се вълнува повече от това колко време ще траят всичките церемонии и как да направи забавлението по-продължително, а алкохолът по-пивък, то жената е тази, която се суети най-вече около булченската дреха, поканите и украсата.

Така че, ако ви предложат сега, да знаете, че може да е вече късно да запазвате дата за месеците май, юни или юли, но пък имате голям шанс да се омъжите през август или септември. И ако не съм аз да помогна, не знам кой ще е.pronovias-wedding-dresses-2015-2-06182014nz

И така… по същество: Тенденциите за 2015-та в булченските облекла са много далеч от миналогодишните или по-миналогодишните. Като изключим традиционните елементи, които винаги присъстват, то другите изцяло са се изменили. Забравете за тежките рокли, с които ще приличате на торта, опс! – принцеса исках да кажа. Забравете и за мрежестите дантели. Тях ще ги намерете във всеки булченски бутик, това е ясно, но те определено не са на фокус. 2015-та предлага леки феерични платове, които ще направят роклята да се вее свободно около краката ви. Тънките воали около раменете или талията са нововъведение. А това, което започна да се налага бавно през изминалото десетилетие, този сезон затвърждава мястото си, а именно голият гръб. Тук дантелата е допустима, но колкото да обгръща голотата.

Така че, дами, ако сте решили, че искате да сте много секси на вашата сватба, сега е точното  време, когато модата ви дава пълното право да го направите. Бас ловя, че нямате търпение да видите погледа на любимия ви, когато се появите в цялото си одеяние.

Google+ Comments