Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Роклята не е просто дреха. Тя е онзи специален символ на женственост и финес, който кара всяка дама да се чувства красива, специална и неустоима. Роклята е подходящо облекло за всеки повод и за всяка възраст. Тя не излиза от мода, само сменя модела според сезона.

Това лято хит ще бъдат буфан ръкавите, вдъхновени от модата през 70-те. През деня най-удобни и подходящи за сезона са късите рокли от лен или памук. Леката материя е чудесно средство срещу високите температури и носи нотка закачливост в небрежното ежедневие.

За летните вечери ненадмината класика си остава дългата рокля. Запазва се и тенденцията за флорални мотиви, листа, пера и всичко, което напомня за духа на Хавай – плаж, коктейли и слънце. Спрямо повода можете да добавите и подходящо бижу – нежно и ненатрапчиво или в етно стил.
Задължителен елемент за лятото е рокля в бохо стил. Бяла. С нея ще изглеждате неотразимо, особено ако е с типичните за модела воали, дантели и ефирност.

През лято 2020 на почит ще бъде креативността в outfit-а, затова развихрете въображението си. Носете рокли в неонови цветове, комбинирайте с масивни бижута, сламени шапки или цвете в косата. Бъдете фешън и експериментирайте. Важното е да се чувствате добре в дрехите си и да не забравите да ги носите с усмивка.

Google+ Comments