Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Приемам като своя отговорността да ви посъветвам как да се отнасяте към косата си през новата 2015-а година, за да на повтаряме някои от грешите си от 2014-а.

Dirty-Blonde-Hair-Color-Pictures-2Първото, на които ми се иска да наблегна и да ме чуят максимално повече дами, е да спрете да си бръснете главите. Да, не една и две известни и неизвестни личности от женски пол си обръснаха косите около едното си ухо, но стига вече. Тази мода отмина. Вместо да сте поредната й „жертва“, може просто да си хванете косата на плитка и да я изнесете на една страна. Ефектът е подобен само че е по-стилен и не изисква употребата на машинки за подстригване.

Ако си връзвате косата, не вдигайте кока си прекалено високо и замаскирайте ластика с кичур коса. Прави се, като издърпате малко кичурче , завъртите го около основата на опашката и го прикрепите с фибичка, така че да не се измъкне. Лесно и ефектно 😉

А ако харесвате плитки, заложете на класическата рибена кост, но нека тя не започва от корените на косата ви, а бъде по-ежедневна и леко раздърпана. Така изглежда по-естествена и по-плътна между другото. Освен това не е необходимо да имате коса до кръста си, за да се чувствате красива и уверена. Напротив, все по-модерни са късите прически и тези със средната дължина. Преливащите тонови също са на мода, но е за предпочитане да се плавни, а не с рязка смяна от кафяво на русо например . Така че колкото и да ви харесва като визия омбрето, внимавайте с неговото приложение.

И накрая, но не на последно място, знайте, че изкуствените къдрици не са нищо повече от изкуствени къдрици. По-добре сплетете косата си, намачкайте я с пяна или й придайте чупливост по друг, не все така естествен начин.

Google+ Comments