Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Баба Марта вече тропа на вратата ни. А дойде ли този момент, направо си замирисва на лято, особено както в последните години почти няма преходни сезони – от зимата влизаме директно в летните горещини и обратното. Абе с две думи – време е да си прегледаме летния гардероб от миналата година и веднага ще ви обясня защо това е изключително важно.

summerАми след броени седмици по магазините ще се появят колекциите за топлите месеци и хора като нас, изкушени от модата, няма как да не започнат с покупките. Почти няма жена обаче, която да може да подмени на сто процента гардероба си от минали години и да го съгласува с последните тенденции по подиумите. Винаги остават неща и от предни години – дали защото си ги харесваме, дали защото просто нямаме възможност да подменим всичко, но е така.

Ето затова трябва да отворим пакетите с летните дрехи, да видим кое е за бракуване, кои дрехи остават на въоръжение и да съобразим новите си покупки не само с актуалните модни посоки, но и с това, което вече притежаваме. Защото да – хубавата и скъпа тениска, която сте си харесали в бутика, може да е последен писък на модата, може да ви стои изключително добре, но трябва да имате идея дали може да я съчетаете цветово и стилово примерно със старите си дънки, които ще носите и това лято, дали покупката й няма да повлече след себе си необходимостта от това да й осигурите подходящи за нея нови дрехи, тоест да влезете в нови и непредвидени разходи.

Затова направете един бърз анализ и тогава преминете към ъпгрейтване на гардероба си. Защото, както и друг път съм казвала, модерната жена трябва и да е практична.

 

Google+ Comments