Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Малко хора не вярват във влиянието на местоположението на планетите спрямо хората, но след  „Кървавата луна“ дори най-големите скептици си признаха, че са усетили необичайни явления.

Липса на късмет.

Това астрономическо явление е толкова рядко срещано – 1 път на 100 години, че най-вероятно Ви е накарало буквално да настръхнете. Казват, че енергията в този период е много силна и ако са ви се случили поредица от изненадващо неприятни събития, не се притеснявайте – нормално е..

Спомени. Обърканост. Емоции.

Със сигурност са Ви потърсили хора, с които отдавна не сте се чували и виждали. Тези, които са искали да бъдат с Вас в този момент, са усетили вашата истинска подкрепа някога и са усетили нуждата да бъдат около Вас отново. Спомнете си с кой прекарахте тези няколко фатални дни и размишлявайте. Кой си тръгна от вас? Кой не искаше да ви вижда изобщо? Не се страхувайте от загубата, ако някой иска да напусне живота ви, това е неговия избор. Най-вероятно са ви изплували и много спомени, за които не сте се сещали от години. Те също са важни знаци. Казват, че това е високо енергиен момент, в който маските падат и наяве излизат най-големите ни страхове, най-потисканите емоции и отношенията стават прозрачни. Видяхте ли недостатъците си до краен предел? Видяхте ли на какво сте способни?

Все още имаме шанс и е време за промяна. След кризата е важно да не изпадаме в депресивни състояния, да не съжаляваме и да не мрънкаме колко ни е трудно.

Време е за ново начало, за много труд, смирение, градивни дейности и дисциплина. Време е за катарзис.

Google+ Comments