Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Ежедневието ни е напрегнато и би било хубаво да имаме едно малко райско кътче в дома си, в което да релаксираме и да си почиваме подобаващо. Понякога си мислим, че е невъзможно да си направим такова, защото нямаме място, средства и какво ли още не. Това съвсем не е така, ако има желание – има и начин. Ако е лято най-лесният вариант е терасата. Но все пак идеята е това място да е с целогодишна употреба. Затова намерете някое свободно ъгълче, в хола или в спалнята, и започнете да творите.

Какво ни е необходимо.

Стол. Столът е един от най-важните елементи. Ако той е удобен и същевременно с хубав дизайн и цвят ще ви пасне идеално. Вече има много места, от които може да намерите такива столове на достъпни цени.

Килимче. Хубаво е да имате меко килимче под краката си. Естествено ще е най-добре, ако го съчетаеш цветово със стола.

Кошница или кутия за книги. В мястото за релаксация телефонът е забранен. Имаш нужда да се откъснеш от света и да си починеш, не да продължаваш с безспирното клюкарстване. Вземи хубава книга и се отпусни.

За още по-голям уют си осигури и меко одеяло. Звучи страхотно, нали? Ще ви споделя кое е най-важното от всичко – осветлението.

Осигурете си подходяща светлина, според вашите предпочитания. Бялата светлина е по-силна, но по-студена. Аз предпочитам жълтата.

Google+ Comments