Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

След един хубав масаж чувството при мен е винаги едно и също – все едно съм преродена. Отпускам се максимално и се потапям в едно пълно спокойствие, което иначе ми е недостижимо. Колкото и скъпо удоволствие да ми е това, просто не мога да се откажа от него, защото ме зарежда много и стресът, насъбиран от ежедневието, просто си отива.

massageВажно е обаче да откриете добър масажист, за да не се разочаровате и да си кажете, че това е поредното бохемско, но иначе посредствено удоволствие. Защото добрият масаж е умение и изкуство и за голямо наше съжаление голяма част от хората, които го предлагат, чисто и просто не го умеят. Не мисля, че този бранш се регулира по някакъв начин. Доколкото знам от мои познати, нужно е да се изкара само един месечен или двумесечен курс, за да придобиеш тапия, че си способен да масажираш и да те вземат на работа – а дали на този курс са те научили на нещо – никой не пита.

Неведнъж съм се разочаровала от подобни хора. Може и моите изисиквания да са прекалено високи, но щом ще е масаж – трябва да е истински и да постигне ефекта, за който ви говорих по-горе. За щастие наскоро открих един салон за красотав София, където освен чудесни прически и разкрасителни процедури, правят и невероятни масажи – бутиков салон Alure. Не само масажистите са добри, но и самото място е обзаведено уникално, така че още с влизането да усетиш спокойствие и да ти стане приятно. А масажът – няма такова удоволствие! Ако досега не сте опитвали или са ви разочаровали некадърдни масажисти – силно ви го препоръчвам.

Google+ Comments