Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Безспорно вече месеци наред Меган Маркъл е една от най-обсъжданите жени в света.

Ето няколко факта, които може би не знаете за херцогинята.

Меган е висока 1.68 и е 20 см по-ниска от принц Хари, заради това е принудена да носи на абсолютно всички официални събития висок ток. Според фотографи тази разлика в ръста се отразява на снимките им като създава впечатление за дисбаланс в двойката. Не и е лесно на Меган, особено когато събитията са на тревни площи.

Меган Маркъл не винаги използва услугите на личен гримьор. Това е почти невиждано, когато говорим за кралска особа. Самата тя споделя, че се чувства уверена в себе си и не залага на силния грим, затова за нея не представлява трудност да се справя и сама.

Странната забрана от кралица Елизабет.

Ограничението не важи само за Меган, а и за Кейт. И двете нямат право да носят сандали на платформа. Според кралицата, обувките са твърде неподходящи и обикновени за каквито и да е публични изяви. Разбира се, нито една от двете не се е забелязана да носи обувки с платформа.

Любимка ли е на кралица Елизабет?

Само кралица Елизабет знае отговора на този въпрос, но обществото беше скандализирано от факта, че кралицата излезе индивидуално една година след сватбата с Кейт, а с Меган едва месец.

Както хората са казали – „Тежка е царската корона“. Така че на Меган няма да ѝ е много лесно да свикне с кралския живот.

Google+ Comments