Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

img1307715062vikТова е една от любимите ми мисли. Най-вече защото повечето хора все си мислят, че говоря за пари, а на слабите мъже това им е вечното оправдание – хубавите момичета търсели само дебели портфейли. Изобщо не е вярно и никога не е било! Нищо не може по-добре да спечели една жена от амбициозност, приятно чувство за хумор, умереност, остроумност и интелигентност, проявявани в живота и общуването с нежния пол. А парите си остават просто средство – без тях не може, но и с цели торби от тях щастие не можеш да си купиш.

Най-хубавите жени изискват време и внимание, отдаденост, много грижи и любов. Е, разбира се, и пари, защото тази красота трябва някак да се поддържа и да й се създаде едно уютно гнездо. Най-прекрасните жени изобщо не са лесни – нито за спечелване, нито по характер. Те няма нужда да търпят хленчене, диктаторство, ревност, снизхождение, грубост и лъжи. Обикновено са много по-хитри и много по-нащрек от повечето мъже, и успяват да изкопчат или разкрият почти всичко премълчано или излъгано. Така че те не са лесни и за задържане! Но пък ако „истинският мъж“ за тях се появи и „докаже в боя“ – ще дадат всичко от себе си за него, ще вдъхнат живот и радост в дома му, ще го напълнят с весели деца, ще бъдат както незаменими домакини и майки, така и чудесни спътници в живота, които никога няма да неглижират външния си вид, и винаги ще бъдат бижуто на своя кавалер по важни събития.

Имам честта няколко такива жени да са ми близки приятелки – една от тях в младостта си ослепителен модел от затворилата преди 8 години модна агенция Джей Моделс – и те са примерът, по който съдя за всичко, което съм казала по-горе.

Така че, драги мъже, спрете с оправданията, че „хубавите били тъпи“, „красивите се спечелвали само с много пари“ и така нататък. Просто работете здраво по себе си и живота си, и неминуемо ще се превърнете в това, което една истинска жена желае и от което има нужда.

Google+ Comments