Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Изборът на сребърен подарък може да не ви изглежда много оригинално, но не и с новата тенденция сред бижутата. Това са така наречените „талисмани“, които се поставят най-често на основата на сребърна гривна. Те са персонализирани и това ги прави много лични. Затова са и предпочитани от много жени. Но преди да вземете за изненада, трябва да знаете няколко правила.

Гривната, която ще се използва като основна за тях, трябва да е с поне сантиметър по-голяма от китката. По този начин ще може свободно да се движи, когато по нея се поставят сребърните талисмани. Тук може да изберете между различни универсални плетки, които се комбинират с всякакви украшения. Но моят съвет е да заложите на такива, които са с интересни закопчалки, превръщащи се в още един амулет. С цирконий, гравирани или просто във форма, която придава закачливост – изборът е ваш.

Относно подбора на талисмани – те трябва да са персонализирани. Това означава да изберете такива, които да са свързани с човека. От хобито, през символите за късмет и просперитет, до изразяване на любов или нов етап в живота – може да вложите дълбок смисъл, преди да го поставите на гривната или синджира. В момента изборът в онлайн магазина Viano включва около 150 талисмана, което означава, че ще може да изберете нещо подходящо. Но има и други онлайн пространства, в които да потърсите.

Модната тенденция сред талисманите е те да има емайл в различни цветове. Така се придава малко повече колорит на сребърното бижу. Многоцветните цирконий също са предпочитан вариант, защото блещукащата светлина от тях подчертава женствеността и придава шик и класа. Изцяло сребърни талисмани също са модерни, но трябва да бъдат в красива форма. Комбинацията между сребро и злато или позлатени части е нов тренд, който тепърва се налага. А подобни бижута ще са подходящи за по-екстравагантни дами и може също да ги откриете във Viano.

Най-добрият съвет , който мога да ви дам при избора на сребърно бижу, е да слушате сърцето си и да усетите най-правилния талисман.

Google+ Comments