"Блог за мода"

Rate this post

style-equation-white-dress-sneakers-500x500Ниските обувки са модерни. В това няма съмнение… достатъчно е да излезете на улицата и да се огледате, за да видите най-различни форма на т.нар. балеринки, пантофки, оксфордки, мокасини, еспрадрили и т.н. Разбира се, тук причисляваме и равните сандали, чехли, гуменки, маратонки и кецове.

Така, нека хвърлим по-широк поглед върху последните. Много модерно стана напоследък да се комбинират разнообразни кецообразни обувки с готини роклички. Какво мисля по въпроса ли? Всъщност страшно много ми харесва, но само тогава, когато:

9512e8f0cf5d00f59f244e4679fa7427– такъв стайлинг се носи от млади момичета и девойки, на които им приляга;

– кецовете са в контрастен цвят от роклята или в тон с друг елемент от цялостната визия;

– този стайлинг не се използва за всеки повод и на всяко място;

– кецовете се комбинират с пола или рокля над коляното, защото в противен случай създават илюзията за по-къси крака и по-ниска фигура.

Истината е, че да се носи рокля с кецки е сравнително нова модна тенденция. Малко е рискована и не приляга на всички. Препоръчвам този по-ежедневен стайлинг на млади момичета, които обичат да експериментират и не се страхуват какво ще кажат хората, като ги видят облечени така 😉

Google+ Comments

3 thoughts on “Рокля с кецове…

  1. Откъде мога да си взема роклята от първата снимка. Много е готина :D:D:D

  2. Оле, братовчедка ми, която живее в САЩ, ми изпрати точно такава тъмно синя плисирана пола, като каза, че в момента са много модерни при тях. Изгледах я скептично и се чудех с какво да я комбинирам. Модерна, много, ама много ми помагаш с този пост. Тази снимка с колелото направо си я свалям!!!!!

  3. Ауу, обожавам го това съчетание, но се притеснявам, че като напредна с възрастта, няма да мога да се нося вече така 🙂

Leave a Reply