Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

proletХубавите обувки и хубавата чанта могат да дадат модерен вид и да добавят стил даже и на не толкова актуална дреха, затова започваме общите тенденции за сезона от тях. Предложенията на дизайнерите за новия сезон са доста разнообразни и ще зарадват даже и най-претенциозните почитателки на модата – различни като стил, цвят и модели. Актуални са обувките с различни каишки – кожени, плетени или от плат, обувки с високи токчета, с ниски токчета, без токчета, с различна и нестандартна форма на токчетата. В модната линия продължават да бъдат актуални и обувките на платформа – с причудливи кройки, с остри или обли върхове. Все така популярни и през новия сезон ще бъдат удобните и предпочитани от всяка жена балетни обувки – в ярки десени, с прозрачни или полупрозрачни платки.

Тенденциите при облеклото също радват модерните жени с разнообразие на стилове. Класиката и черно-белият строг стил е за жени с предпочитания към официалното облекло. При ежедневните дрехи дизайнерите са заложили на разнообразни принтове – ромбове, райе, квадратчета, както и на дрехи в нежни пастелни тонове. При всичко обаче водеща ще е простата и изчистена класическа кройка.

Аксесоарите – също много важен елемент от гардероба. През новия сезон всички те ще бъдат с внушителни размери. Гривните могат да бъдат дървени, пластмасови или кожени, но задължително трябва да бъдат аранжирани с камъни, кристали или дантела. Ако не харесвате широки гривни, може да сложите много тънки – многослойността също ще е на мода през новия сезон. Пръстените не се отличават от гривните – също са масивни и с различни акценти.

Google+ Comments