Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

future-present_-past[1]Да бъдеш модерна е супер. Само че да си модерна, красива и в крак с модните тенденции не винаги е достатъчно. От време на време е хубаво да обръщаме внимание на сериозните неща около нас, да мислим за бъдещето и какво може да ни донесе то.

И ако си мислите, че бъдещето не зависи от вас, помислете пак. След няколко дни всеки от нас ще има възможност да даде гласа си на предстоящите избори и все ми се струва, че това е един лесен начин, чрез който да се опитаме да формираме едно по-добро бъдеще заедно. Не бъдете безучастни зрители, когато се вземат решения, касаещи всички ни. Покажете своето мнение.

Има, разбира се, и такива решения, които касаят само вас самите. Например избора ви на професия, която да упражнявате, на специалност, която да изучавате в университета, дали и на какъв курс бихте се записали, какво бихте спортували и все в този дух. Това засяга вашия живот и дали ще  са решения от този тип или по-глобални, не забравяйте да мислете преди да действате и да действайте, след като сте помислили.

Бъдете модерни, но бъдете и умни. Все се надявам, че бъдещето на всеки един от нас е в ръцете ни и не е хубаво да го оставяме да ни се изплъзне между пръстите.

Google+ Comments