Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Да тренираш е на мода, да живееш здравословно е на мода, да изглеждаш модно дори когато тренираш, също е на мода. Не бива да загърбваме добрата визия, докато спортуваме, защото… е, да си го кажем направо – във фитнеса се срещат доста добри мъжки екземпляри, които си струва да впечатлиш. За да ги привлечем към себе си, не е достатъчно само да сложим тесен клин и да обикаляме от уред на уред. Доказано е научно, че мъжете биват привличани от жени с хубави прически. И понеже не е нито лесно, нито приемливо да си решете косата след всяка коремна преса, позволете ми да ви дам няколко предложения за стилни, ефектни и лесни фитнес прически.

d5b9a3cf3cf4a3349d4da6256e4caa77Класиката в жанра е конската опашка. Тя приляга почти на всички жени и особено на тези с прави коси. За останалите от нас, на които винаги им се намира по някое стърчащо кичурче, предлагам допълнение към прическата под формата на семпла диадема, лента за коса или обикновена фиба.

Малко встрани, но все още в границите на класиката нека се спрем на плитката. Можете да сплетете косата си на рибена кост, като венец, само от едната страна, от двете или както ви харесва по друг начин. За да вкарате допълнителен обем, разрошете леко питката и я раздърпайте в стил самодива. Общо взето плитката, но извън традиционната й форма, е ефектна, лесна, подходяща и изцяло приложима по време на спорт.

Номер три в класацията ми е прическа тип балерина. Сещате се предполагам, че това е увита и стегната в основата на главата прическа, която ви гарантира, че нито един кичур коса няма да се мята пред лицето ви, докато тичате. Неприятното тук са същите онези стърчащи косици, които могат да развалят цялостната ви визия. От друга страна обаче, могат и да ви предадат уникален стил… зависи как гледате на нещата 😉

Най-важното е да изберете подходящата за вас фитнес прическа и винаги да внимавате как изглеждате, защото никога не знаете кой ви наблюдава в момента и кой може да се качи на съседната до вашата пътечка за бягане.

Google+ Comments