Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

black-fitness-girl-gym-Favim.com-2673675 Редовни тренировки и здравословно хранене – това са двете най-важни тайни, които ви гарантират красив външен вид и високо самочувствие.

Въпреки че когато спортуваме, се изморяваме, изпотяваме и зачервяваме, нито едно от тези неща не бива да ни спира да изглеждаме привлекателни. Дори когато сте във фитнес залата, тичате в парка или практикувате друг вид упражнения е важно да се чувствате добре и красива. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в това отношение:

1. Носете клинове вместо широки панталони – стегнатите клинове са по-удобни, няма крачоли, които да ви пречат при движение и ви дават пълна свобода на действие; освен това очертават стегнатото ви тяло по страхотен начин! Но ако все пак не се чувствате комфортно с такъв, може да носете и по-широки анцузи.

bigstock-Runner-woman-with-heart-rate-m-4685981222. Използвайте спортни сутиени – освен че са много по-удобни и ви дават повече сигурност при движение, изглеждат по-стилно; препоръчвам ви такъв, който има макар и малки подплънки, защото ви предоставя допълнителен комфорт.

3. Комбинирайте тясно с широко или тясно с тясно – това означава, че са позволени комбинации от типа широка тениска-тесен клин, тясна тениска – широк анцуг и тясна тениска/потник – тесен клин; в никакъв случай не носете широк анцуг и широка тениска едновременно – в това няма никакъв стил и изглеждате дебела (не търсите този ефекти, нали!?)

4. Приберете косата – пуснатата коса не е удобна по време на тренировка, така че вържете я на конска опашка, стегнете я на плитка или я вдигнете по друг начин… няма значение, стига да не позволявайте на стърчащите кичурчета да се развихрят.

5. Купете си спортни обувки – за предпочитане такива, които са за тичане; този модел е удобен, ефектен и се предлага в различни цветове комбинации, с които да експериментирате.

Това е от мен. Ако вие имате какво да допълните, полето за коментари е на ваше разположение 🙂

Google+ Comments