Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

В разгара на лятото е ясно, че всеки от нас иска да отиде на море поне веднъж. И ако все още не сте го направили и нямате бански съвети за дамите, които може да са ви полезни.

Ако питате мъжете най-добре ще е да не се тормозите и да не слагате горнище на банските си, но не всичко е въпрос на разлика или стеснителност. Носенето на горнище е почти задължително, тъй като нежната кожа на вашите зърна може много лесно да изгори, което може да ви причини големи проблеми.

И така, има няколко типа горнища на бански в търговската мрежа – триъгълници, бурсетка и тип кърпа. Триъгълниците се препоръчват при жени с по-голям бюст, при които гравитацията оказва силно влияние. Благодарение на този тип горнище ще можете да ги повдигнете и контролирате нещата. Бурсетката също е подходяща за дами с по-голям, но не голям бюст. Тоест за дами, които не са лишени от форми, но те са със среден размер. Също така от този тип горнище могат да се възползват и дамите, които не се открояват с особени извивки в горната си част на тялото, но за тях като чели е най подходящ моделът, който прилича по-скоро на вързана кърпа, отколкото на горнище на бански. Ще се учудите колко добре седи на дамите с малки бюстове.

Най-важното, когато избирате бански е да се чувствате добре в него и да ви е удобен. Нищо друго няма значение. Весело Лято!

 

Google+ Comments