Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Когато обикаляте по магазините през смяната на сезоните или покрай Черния петък, със сигурност знаете, че навалицата от хора е ужасяваща. Почти нищо не можете да видите, а да премерите – не си го и помисляйте!

Напрежението е много голямо, шума – също. Моловете се превръщат в много неприятно място, от което инстинктивно се опитвате да излезете възможно най-бързо, защото ви напряга. И дори и да обичате да пазарувате, със сигурност сте ще усетите това неприятно усещане от наплива на много хора, които също като вас се опитват да се възползват от големите намаления. А да не говорим за мръсотията която е навсякъде. Съблекалните са под всякаква критика, а миризмите, които се разнасят – за хора като мен със силно обоняние, са повече от неприятни.

Ето поради тази причина, след едно такова изтощително пазаруване идва ред на виното. То е универсален елексир за оправяне на лошо настроение, умора, душевни драми и прочие. Няколко чаши хубаво червено вино и приятната компания на вашите приятели могат съвсем спокойно да заличат негативните усещания.

А усмивките са задължителни!

Google+ Comments