Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Есен, вятър, връхна дреха…

Усещате връзката между трите, нали? Не можем да ходим само със сака, дами. В един момент имаме нужда от нещо по дебело и водонепропускливо, а не можем да се размотаваме ден след ден с шушлекови якета.

Womens-Leather-Jackets-2013-2014-7Имам решение за подобна дилема – кожено яке. Предпазва от вятър, пази от дъжд и си отива с различни дрехи. Можете да го носите с кецове, с обувки, с боти и ботуши. Каквото ви е удобно или се връзва с цялата ви визия.

Прави ми впечатлени, че през последната година-две все все повече жени гледат да се сдобият поне с едно кожено яке в гардероба си, а ако вие все още нямата такова, но смятате да се сдобиете, хубаво е да знаете следното.

Черното е класика в жанра в това отношение, но и много разпространен избор, когато опираме до казуса какъв цвят да си вземем. Затова… обмислете тъмно кафявото и сивото. Също  са неутрални цветове и са комбинативни откъм варианти за избор, но са поне една идея по-неразпространени. Освен това имат нюанси. Черното е само едно, но сивото и кафявото могат да са тъмни и светли, нали?

И като стана дума за светло кафяво, какво ще кажете за бежово? Бежовото сако се цапа по-лесно, но кожата се чисти значително по-лесно. Освен това бежовото си е стилно по принцип, така не го отхвърляйте като вариант.

А ако искате да сте по-екстравагантни, тогава… как ви се струва тъмно синьо или зелено? Или предпочитате червено,бурдо или лилаво? Определено ще привлечете погледите, но преди това се уверете, че имате повече от един вариант, с който това яке ще се комбинира успешно.

Google+ Comments