Кожата се завръща на мода

October 7th, 2014
Кожата се завръща на мода
Rate this post

Есен, вятър, връхна дреха…

Усещате връзката между трите, нали? Не можем да ходим само със сака, дами. В един момент имаме нужда от нещо по дебело и водонепропускливо, а не можем да се размотаваме ден след ден с шушлекови якета.

Womens-Leather-Jackets-2013-2014-7Имам решение за подобна дилема – кожено яке. Предпазва от вятър, пази от дъжд и си отива с различни дрехи. Можете да го носите с кецове, с обувки, с боти и ботуши. Каквото ви е удобно или се връзва с цялата ви визия.

Прави ми впечатлени, че през последната година-две все все повече жени гледат да се сдобият поне с едно кожено яке в гардероба си, а ако вие все още нямата такова, но смятате да се сдобиете, хубаво е да знаете следното.

Черното е класика в жанра в това отношение, но и много разпространен избор, когато опираме до казуса какъв цвят да си вземем. Затова… обмислете тъмно кафявото и сивото. Също  са неутрални цветове и са комбинативни откъм варианти за избор, но са поне една идея по-неразпространени. Освен това имат нюанси. Черното е само едно, но сивото и кафявото могат да са тъмни и светли, нали?

И като стана дума за светло кафяво, какво ще кажете за бежово? Бежовото сако се цапа по-лесно, но кожата се чисти значително по-лесно. Освен това бежовото си е стилно по принцип, така не го отхвърляйте като вариант.

А ако искате да сте по-екстравагантни, тогава… как ви се струва тъмно синьо или зелено? Или предпочитате червено,бурдо или лилаво? Определено ще привлечете погледите, но преди това се уверете, че имате повече от един вариант, с който това яке ще се комбинира успешно.

Google+ Comments

Leave a Reply