Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Свидетели сме на много мъже и жени, които сляпо подражават на модните тенденции, независимо дали на тях им седят добре или не. По този начин се получават много комични ситуации, които по-скоро са тъжни, отколкото смешни.

Тъжни са не заради друго, ами поради простата причина, че тези хора нямат достатъчно искрени приятели, които да им кажат, че това какво са облекли и как изглеждат не е много ОК. Може би на някои ще им хареса, а може би желанието да се набутаме в нещо модерно, независимо, че фигурата ни не го позволява, е по-силно от това наистина да се научим да се обличаме според нашите си размери.

Със сигурност сте виждали момичета, които имат завидно количество от така наречените паласки, но въпреки това са се решили със блузка, която оголва кръста им и показва на всички това, което би трябвало по-умно да бъде прикрито с дънки с по-висока талия. Това се случваше масово във времето, когато бяха модерни дънките и панталоните с ниска талия. Да, седяха приказно и много секси на момичетата с идеална талия, но тези, които нямаха такава дори не се опитваха да компенсират с по-дълга блуза или опит да не си купуват точно такива дънки.

Примерите могат да бъдат много, но изводът е да носите дрехи и да избирате дрехи, които са подходящи за вашата фигура

Google+ Comments