Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Тази година обещава да е прекрасна. Някак си имам усещането, че всичко лошо остана на заден план, а хубавото идва. И за да подплатя емоциите си и с доказателства, то ще ви споделя може би най-голямата новина в светския свят. Вероятно вече сте прочели за нея, но като жена, която поддържа моден блог, нямаше как да я пропусна. Готови ли сте – поп кралицата Риана е бременна!

Още с обявяването на бременността се появиха много меме-та, които осмиват значимостта на събитието. Да, не е нещо фрапиращо, че жена е бременна. Но ако се погледне от погледа на поп културата на поколението на 21 век, то това си е истинска сензация. За пояснение, така наречените миленуми, децата на 90-те, израснаха с Риана. Нейните песни, поведение и стайлинг са вдъхновение и диктуваха живота.

И аз самата обожавах и обожавам Риана и за мен тя е съвсем заслужено модна кралица, която от малко момиче се превърна в индивидуална жена. Честно казано, доста ми липсваше творчеството ѝ, което някак през последните 5 години се редуцира. Затова новината, че през това време е намерила любовта и даже очаква дете, истински стопли сърцето ми.

С новината обаче осъзнах и че вече не сме онзи малки деца, които се подготвяха за парти и кофееха на песните на Риана. Щом нашият идол вече ще става майка, а и много от връстниците ми вече са родители, то това е сигурен знак, че сме „големи“. Сякаш понякога ни е необходимо подобно събитие, за да ни напомни, че въпреки младежкия ни дух, ние улягаме и натрупва житейски опит.

Ето и причината да видите текст за бременността на Риана в блога. Просто е поредният знак, че времето се променя, а с него и ние. Моето Аз преди години, сигурно щеше да опише повече визията от оповестяващите снимки. Но днес гледам житейски на събитието.

Google+ Comments