Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Тъй като съм на сватбена вълна, няма как да пропусна и темата с организирането на моминско парти. Както вече ви споменах в предния материал, моя близка организира бърза сватба, а аз съм кума. Това означава, че трябва да подготвя всичко за последния момински запой. Получих вдъхновяващи бюджетни идеи и затова ги споделям в блога с вас.

Трябва да спомена, че ще бъдем едва пет момичета, а знаете, че подаъците за булката не са никак малко. Тъй като и сумата ни за това парти се очаква висока, реших максимално да оптимизирам бюджета. Разбира се, вече избрахме фолиеви темеатични балони и надпис, с които ще украсим заведението. Лентичките, албума, посланията и още една кутия с изненади, ще направя собственоръчно.

Достигнах до този извод, защото хендмейд нещата са наистина много скъпи. Разбирам го, защото отнемат много време. Аз имам известен опит в правенето на подобни неща и затова поех ангажимента. Намерих магазин с много интересни подръчни материали, а за вдъхновение за идеи се доверих на Pinterest.

Не знам дали сте попадали на платформата, но горещо ви я препоръчвам. Затова и добавям линкове с нещата, които избрахме за нашата булка. Дано да ви харесат и да се мотивирате и вие да направите нещо красиво.

https://www.pinterest.com/pin/12525705203624118/
https://www.pinterest.com/pin/337347828321140483/
https://www.pinterest.com/pin/426856870927266184/

Google+ Comments