Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Кой не знае за Кристиано Роналдо, кой не е чувал за него. А и за половинката му – Джорджина Родригес. Красавицата е известна не само заради талантливия си приятел, от когото има дете, но и за това, че модел. Точно последният факт пък предизвиква поредица от противоречиви мнения, тъй като момичето има доста пищни форми.

Според някои Джорджина има прекалени извивки, които не се вписват в световните модни и естетически стандартни. За други точно това я отличава от останалите „моделки“ и я прави представител на всички жени с форми. Всички тези скандали обаче донасят на красавицата около 23 мил. последователи в социалните мрежи. А това несъмнено я превръща в инфлуенсър от международно ниво.

Аз определено мога да кажа, че жената на Роналдо има прекрасни черти на лицето. За мен не представлява такъв проблем тялото ѝ, което макар и пищно, е пропорционално. А и все пак темата за красотата е относителна и не може да се даде еднозначен отговор, който да е валиден за всички. Но има друго, което ме притеснява и на което е редно да се обърне повече внимание, отколкото на външните белези.

Именно заради своите привлекателни форми Джорджина се стреми да се наложи и да се докаже като секссимвол. Поради тази причина се снима за редица списания полугола или пък добавя снимки в социалните мрежи, изтъквайки прелестите си. Вярно е, че голотата продава, но трябва ли тя да присъства в такава степен?

Джорджина е пример за много млади момичета, които имат тяло като нейното. Точно затова тя трябва да бъде образец за подражание, а не просто поредната гола моделка от корицата на списанията. За да покажеш красотата във всичките ѝ форми, е необходимо само естетичен поглед и самоувереност. Запомнете това!

Google+ Comments