Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Никога не се отказвай от момичето в теб!

Тук не става въпрос за неравенство в половете или правото ти да работиш като пожарникар и да получаваш същата заплата като колегите от другия пол, нито пък за нуждата мъжете да изравнят баланса в разпределението на труда, като се включват по-активно в домакинските задължения.

Но искам да коментирам някои широко разпространени предразсъдъци. Често чувам жените да се оплакват, че ако си силна и независима, това стряска мъжете. Това е така, но всеки достоен за твоето внимание и любов мъж всъщност търси точно тези качества.

Това съвсем не означава, че междувременно трябва да изгубиш женствеността си. Всъщност най-голямата ти сила е вродената ти способност да бъдеш жена. На базисно ниво мъжът винаги е привлечен от женственото в теб. Всеки мъж има нужда да осигурява на жената нещо, без което тя не може да живее. Необходимо е да го знае на емоционално ниво. Това удовлетворява инстинкта му за грижа и защита.

Стойностната жена е уверена и независима, но също е достатъчно умна, за да знае, че има определени неща, които само мъжът, нейният мъж, може да ѝ даде. Мъжете живеят, за да служат на жените до степен, каквато повечето мъже не биха си признали, а повечето жени не биха могли да разберат.

С няколко думи: жените, които имат богат живот, са секси по подразбиране. Всеки мъж си представя, че момичето на мечтите му има вълнуващо и интересно ежедневие, от което той иска да стане част. В очите му личността ѝ е съставена от безброй уникални частици, които той може да изследва една по една. Обича приключенията, но знае как да си почива. Купонджийка е, но в същото време умее да създава уют, сладурана и едновременно готова за експерименти в леглото. Поддържането на изключителен начин на живот ти позволява да изразиш и да демонстрираш всички тези различни страни на характера си, които в съвкупност те превръщат в момичето на мечтите му.

Google+ Comments