Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Независимо от стила, в който се обличате най-често, съм забелязала, че има едно общо нещо между почти всички жени – манията по обувки. И не, не мисля, че това е наложена мода от популярния серял Сексът и градът, където героинята на Сара-Джесика Паркър беше луда на тема обувки и похарчваше всяка спестена стотинка, за да може да си купи нов чифт прекрасни обувки.

Познавам лично момичета, които са много силен спортен стил и въпреки това, не означава, че не обръщат внимание на вида си. Те имат стотици видове кецове и маратонки, които да подхождат на откачените тениски, дънки и спортни поли и рокли, с които се обличат. Тези момичета направо ме изумяват с манията си по кецовете и притежават всякакви видове и цветове, форми и прочие.

Да не говорим за няколкото чифта официални обувки за различни поводи, ботуши, боти и прочие. Със сигурност имат много повече обувки от мен самата, а аз се смятам за обсебена от обувките човек.

В това не виждам нищо лошо, стига този начин на обличане и, в случая – обуване, да носи удовлетворение на човека. А до колкото познавам моите близки приятелки – това наистина е така.

Вие имате ли афинитет към определени неща, които купувате в изобилие и сменяте често според тоалета си?

Google+ Comments