Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Отначало белег на еманципацията, днес панталонът заема важно в дамския гардероб. Повечето жени се чувстват далеч по-удобно и комфортно в панталон, отколкото в пола или рокля. Едва ли има жена, която няма поне три-четири панталона, особено за студените зимни месеци. Модните тенденции обаче не стоят на едно място и затова сигурно ще ви е интересно да научите какви са те за идващия зимен сезон. Повечето от дизайнерите предлагат панталони, изпълнени в спокойни зимни тонове. Но най-актуалните цветове при панталоните тази зима са черното, всички оттенъци на сивото – като се започне от тъмния графит и се стигне до най-светлосивото, каки, всички нюанси на кафявото, бежово, тъмночервено. Но в колекциите на някои дизайнери се срещат и ярки цветове, които продължават традициите на лятото – наситено синьо, изумрудено зелено, червено, розово, жълто. Що се отнася до линията на панталоните, най-актуални през този сезон, ще са панталоните, тип цигара, но не им отстъпват и тесните трикотажни панталони, класическата права кройка, както и широките панталони – като разширяването може да започне от коленете, може и от ханша.
Класическата кройка прав панталон не излиза от мода, защото на практика подхожда почти на всичко, а също така е много удачно облекло за офиса. Като модерна дължина за тази зима се налага дългият до земята панталон, но също така присъстват и панталоните 7/8. Панталоните 7/8 идеално подчертават стройните крака и ако правилно подберете дължината, те няма да делят визуално крака на две. Тесните трикотажни панталони правят жената да изглежда много съблазнителна и подчертават красотата на бедрата й, също така са много удобни, защото лесно се пъхат в ботуш.
Както виждате, дизайнерите дават богат избор както на цветове, така и на модели, остава вие да изберете най-подходящия вариант за своята фигура.

Google+ Comments