Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Сигурно ви е направило впечатление как в България всеки от всичко разбира и навсякъде се спира. Булшинството у нас е с подобна нагласа, което понякога действа отблъскващо (поне на мен).

urlНо понякога има и изключения. Вземете мен за пример. Зряла жена съм, която очевидно се интересува от мода и обществени теми. Имам си блог, споделям идеи и размишления и смятам, че когато изразявам мнението си по този начин, то е адекватно и на място. Все пак съм се специализирала в няколко теми и се стремя да съм постоянно информирана за новостите там. Не съм започнала да пиша за органична химия или за квантова физика, нали? Защото си признавам, че на идея си нямам какво представляват тези науки.

Ако някой прояви желание да ми обясни, с удоволствие ще го изслушам. Отворена съм към нови знания, защото мисля, че това е пътят към успеха. Но не харесвам онези хора, които говорят ли говорят дори за неща, от които не разбират.

Споделяне, слушане и осъзнаване на чутото – това е ключът към знанието. Но истинско знание, а не просто говорене на празни приказки…

Затова се надявам това, което четете в моя блог да ви е полезно, интересно и да си личи, че наистина разбирам от нещата, за които ви говоря.

 

Google+ Comments