Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Идеалният бански костюм е този, който ви кара да се чувствате комфортно, съответства на собствения ви стил и с него изглеждате зашеметяващо. Той е перфектното допълнение към всяка почивка и затова трябва да го избирате умно. В монета една от нашумелите тенденции е целият бански. Но дали е толкова практичен, колко изглежда, или е единствено красив?

Много от дамите, които имат проблеми с кожата или се чувстват некомфортно да се съблекат по бански половинка, залагат на целия. Освен обаче като прикритие, днес той е и истинска модна находка, все по-често срещана по плажовете. Тъй като аз също изпробвам новите модни хитове на сезона, реших да се сдобия с подобен бански костюм и да споделя с вас моето лично усещане.

Трябва да отбележа, че ми бе изключително трудно да си избера правилния модел според моите пропорции. На пазара има изключително много принтове и кройки и ако търсите прекалено дълго, накрая просто ще се объркате. Затова аз намерих добър консултант в специализиран магазин. Препоръчвам начинаещите като мен винаги да залагат на сигурно да се доверяват на мненията на специалистите в конкретната сфера.

Положителната страна на целия бански е, че може да се комбинира с различни плажни аксесоари и дрехи. Заедно с това на снимки изглежда наистина зашеметяващо като от корица на списание. На мен първоначално ми бе трудно да свикна с усещането, че на плажа съм толкова покрита, но бързо привикнах и се движех със самочувствие.

Като недостатък бих отбелязала неприятното чувство след излизане от водата. Целият бански изсъхва трудно. Това означава, че през цялото време, докато премине този процес, се усеща мокрота и влага. Да, понякога е разхлаждащо, но като цяло на мен не ми допадна.

Като крайно заключени бих казала, че целият бански е моден хит, който обаче е удобен на малцина. Аз не бих го изключила от летния си плажен гардероб, но определено следващия път ще подбирам кога да го облека.

Google+ Comments