Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Всеки нов сезон има своето очарование и романтика, но има и нещо основно, което всички представители на нежния пол ги вълнува – модните тенденции за съответния сезон. А се постарах да се запозная навреме с актуалните течения в модата и сега ще ви информирам за това, което ще бъде „тренди“ през идващия сезон:

Туитът ще бъде повече от актуален през този сезон. Сако, палто или друга връхна дреха от този плат ще ви представи в елегантна и модерна визия. От друга страна пайетите, брокатът и всичко лъскаво, ще има специално място на щандовете в магазините за дрехи, а ако се облечете по този начин – това означава, че определено следите модните тенденции.

Деведесетарският неон и флуоресцентни нюанси също ще заемат особено място в избора на дрехи. А леопардовият принт, ще ви кара да замъркате от удоволствие.

Кожените панталони от друга страна, ще придадат едно фатално очарование на външния ви вид, а съчетано с тенденцията за цялостна визия в черно… направо ще приковете всички погледи върху себе си.

Дантелата ще се завърне отново като основна материя на някои облекла, а изтънчената и чувствена материя, ще придаде страст и очарование на външният ви вид.

Повдигнатите рамене отново се завръщат на мода, а сивите костюми ще са топ тенденция през този сезон, както и всичко ще бъде в пера.

Google+ Comments