Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Тъй като за актуалните тенденции при облеклата, аксесоарите и прическите всекидненво се изписват и изговарят млрд. думи, днес реших да си поговорим, дами, малко и за модерните решения, отнасящи се за автомобила. Така де, омръзнало ни е постоянно да ни обиждат, че не ставаме за шофьори и колата ни е последна грижа.

И така: когато говорим за гаража, забравете за ролетни врати, секционни гаражни врати са най-модерното и практично решения за вашата кола. Те се препоръчват от редица специалисти в областта, тъй като притежават отлични топлоизолационни качества, системи против късане на въжета, движат се безшумно, оптимизират гаржното пространство, покриват европейските стандарти и още, и още.

Secdoor_

Друга свежа идея, която на Запад набира все по-голяма популряност, са т. нар. „мигли за кола“. В този момент си представям обърнатите очи на мъжката аудитория, но истината е, че дамите ги намираме за много весел и кокетен, много женски аксесоар за колата. Аз лично си поръчах от Ebay още преди година много изгодни миглички и на ден поне по два пъти получавам комплименти за возилото си. 🙂

мигли_кола

И накрая решение, което винаги е модрно – ароматизаторът. Той предпазва колата ви от неприятни миризми и създава неповторимо настроение и усещане за спокиойствие, екзотика, сладост, зависи от избора, който сте направили. Аз препоръчвам ненатрапчиви и леки миризми като момина сълза и бор например.

До следващия път и не забравяйте да се грижите за колата и гаража така, както за обувките си! 🙂

Google+ Comments