Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Харесвам иновативните неща. Такива, каквито не съм виждала до сега, но искрено ме впечатляват и създават мигновен Уау ефект.

Последната подобна сензация, на която попаднах, са тези симпатични пръстени в няколко части. Те не са направени от благороден метал, нямат 24-каратени диаманти нито дори цирконий, но това не им пречи да са уникално сладки. Всеки от тях наподобява животинче и за да стане цялостна композицията се комбинират 3 или повече части на пръстена. Този с катеричката е още по-странен, като се разпростира на три пръста на ръката и създава впечатление, че рунтавелката си гони лешника.

Според мен тези пръстена са като истинско произведение на изкуството, което заслужава своето признание. Бижу от първа категория, което с удоволствие бих прибавила към личната си колекция стига да имам тази възможност!

Като първоизточник на снимките успях да намеря сайта на Etsy, а оттам разбрах, че авторът им се намира някъде в Банкок, Тайланд и носи прякор m e r r y m e. Не узнах истинското му име, но иначе го поздравявам за креативната идея. А ако ви е интересно, цената на пръстените варира от 79 до 139 долара. Ако сте решили да си поръчвате подобен аксесоар обаче, проверете какви са допълнителните разходи по доставката 😉

 

1_1441742171

 

 

 

 

 

 

2_1441742172

 

 

 

 

 

 

cover_1441742176

7_1441742173

 

 

Google+ Comments