Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Отговорът на този въпрос е „и двете“. Зимният сезон е тежък и много хора предпочитат да си вземат дълго и по възможност, с високо съдържание на вълна, палто, което да им топли през студените месеци. Но аз лично предпочитам и от части препоръчвам да се сдобиете и с достатъчно дебело яке.

Причината е много проста – ако живеете в град, където духа много е добре да имате и яке, което да не позволява на студа да проникне през него до тялото ви. А колкото и добре да е направено едно палто, винаги пропуска вятър и попива дъжд и сняг, което означава, че се мокри.

В такова време, аз лично предпочитам да имам дебело и непромукаемо яке, което да ме защити от външните климатични условия и да ме топли.

Палтото е подходящо за сух студ, в който е необходимо наистина да носите вълна. А колкото повече части покрива от вас – толкова по-добре.

Разбира се това е строго индивидуален избор, който зависи от това вие как се чувствате през зимата. Дали сте прекалено зиморничави или студа не ви дразни особено. Във всеки случай ако имате възможност никога няма да е излишно да имате още един резервен вариант за зимните месеци.

Google+ Comments