Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

За да си създаде действително безупречен образ, всяка жена трябва много внимателно да се отнася към избора на всеки един детайл в облеклото си. И за никого не е тайна, че няма как да направите приятно впечатление, ако не сте с правилно избрани обувки. Затова бързам да ви ориентирам какви обувки ще са актуални през топлите месеци.

sandaliРазбира се, накъде без класиката. Стилистите са на мнение, че в гардероба на всяка жена трябва да има поне четири чифта обувки в класически стил. Тези модели никога не излизат от мода, при това идеално се съчетават с всякакви дрехи и аксесоари. През този сезон класическите модели със заострен връх ще бъдат истински хит.

Също в хит ще се превърнат и острите отпред обувки без пета. И няма лошо този фасон изглежда изключително женствено и привлекателно.

Летните модели, декорирани с мрежа, са следващата тенденция. А също така и с обичайните напоследък декоративни елементи – шипове, кристали, камъни, мъниста. Именно към тях дизайнерите са решили да прибавят и новия акцент – мрежата. Този украсителен детайл обещава да се превърне в истинска сензация през новия моден сезон. Още повече, че той придава изключително изящество и женственост.

И следващата тенденция, която ще набележа и която ще шества по летните улици, е изключително стилна – сандали с дебела подметка, като тя може да достига впечатляващите 10-12 см. Благодарение на тези обувки всяко момиче може да стане високо и стройно, без да полага особени усилия. Освен това тези сандали се отличават с изключително удобство и устойчивост – с тях напълно спокойно можете да тръгнете и на по-дълга разходка. Няма как да не отбележим, че те на практика са и универсални – изглеждат чудесно и с панталон, и с рокля, и с пола, и с шорти.

Що се отнася до цветовете – спокойно може да заложите на синьо, оранжево, бежово, лилаво, пясъчно и червено и да сте напълно спокойни, че сте в крак с модата.

 

Google+ Comments