Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Мъжете са интересуват още от самото начало какъв е произходът ти. Семейната среда е много важна за сформирането на личността. Ето защо, ако му споделиш малко информация за твоите родители, приятели и минало, ще му спестиш много чудене и нерви. Ако детството ти не е било прекрасно и безпроблемно, не е нужно да лъжеш и да си измисляш сценарий, защото ако имаш късмет да бъдеш с този мъж, някой ден всичко ще излезе наяве. Тогава ще се чудиш какво да му обясняваш и ще изгубиш доверието му. А доверието – веднъж изгубено, никога не се връща. Затова не си играй игрички, а разсъждавай зряло. Поредица от правилни постъпки, търпение и постоянство води до много добър краен резултат.

Още ли си влюбена в бившия си?

Внимавай какви ги говориш. Ако през цялото време говориш само за старата си връзка, изобщо какво правиш на тази среща? Истинските мъже не обичат да слушат за сълзливи истории. Не показвай, че си кралица на драмата, защото ще бъде фатално. Замисли се как би се почувствала, ако той започне да ти разказва за всичките си отминали отношения и авантюри. Има толкова други теми за разговор на този свят.

Много е важно и преди колко време си се разделила с последния си приятел, ако това се е случило вчера – най-вероятно събеседникът ти ще се опита да избяга през прозореца на тоалетната.

Какъв е сексуалният ти апетит?

Ако си скучна и несексуална, мъжете го надушват от много далече и изчезват много бързо. Сексът е много важен за поддържането на страстта във всяка връзка. Не си мисли, че ако се правиш на девица ще спечелиш много точки. Точно обратното! Кой би искал да си легне с девственица?

Как да го спечелиш? Има милиони думи изписани по темата. Истината е една – няма рецепта. Дори да следваш всички съвети супер стриктно, ако не ти е писано да си с този човек, няма да бъдеш. Просто бъди по-внимателна, смирена, енергична и жива. Бъди себе си!

Успех!

Google+ Comments