Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Всеки има уникален стил, но отделният сезон крие своите важни тенденции. За да сме малко или много в крак с модата, се налага да ги следим. Какво ще е модерно да носим тази есен и зима?

Ако трябва да определим с няколко думи най-актуалното, те ще са – принтове с животни, кадифе, якета тип халати, бродерии, пастелни тонове, тематика вдъхновена от космоса и висшите сили, сутиени на показ, стил 80-те, червено във всичките му нюанси, прозрачни материи, слогани на фокус, дълги шалове, костюми с поли, флорални мотиви, акцент върху раменете, черна кожа, деним, доза изящество и вълшебство, пухени ръкави, якета от овча кожа, ефектни шапки, сребрист блясък, мини поли, пухкави и обемни якета, обемни ръкави, анимационни герои, каре, къса дължина на блузите с дълъг ръкав, много блясък, изпъкнали джобове, цвят тухла, висока талия, ресни, нюанси на скъпоценни камъни, гащеризони и стилни костюми.

Списъкът е доста дълъг и мисля, че всеки може да  намери по нещо за себе си и да стане моден гуру през идните сезони. Според мен най-важно е да се чувстваш добре в кожата си и да си в добра форма. Когато се чувстваме добре изглеждаме добре и каквото и да облечем ни стои отлично.

Google+ Comments