Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Както на всички ни е известно всяка нова модна тенденция е добре забравена стара такава. През последните години обаче всеки сезон се появява тренд, който масово се следва. Това налага и постоянното купуване на нови дрехи, обувки и аксесоари, което пък се отразява неблагоприятно на бюджета ни.

Истината е, че за да бъдем в крак с модата, не ни е необходима постоянна консуматорска атака по магазините. Достатъчно е да се снабдим с няколко основни модела и да преразгледаме гардероба отново и отново. Мислите си, че едва ли се изисква толкова малко – да, и ще ви го докажа.

Трябва да се има предвид, че в модата има три, а аз бих добавила и четири, основни цветове. Това са бяло, черно, бежово и според мен сиво. Так че се опитайте да изградите база от дрехи в тези тоналности. Те са универсални и се съчетават с всички останали светове. Заложете на палта, обувки и панталони в основните цветове, а с чантите, блузите и другите аксесоари експериментирайте. Точно при тях и цената не е чак толкова висока.

Ако вече разполагате с тази основа, то спокойно разгледайте гардероба си, а там съм сигурна, че има скрити съкровища. Плисирани поли, карирани панталони, изчистени едноцветни блузи, широки пуловери – имате с подобни дрехи, нали? В момента те са изключително актуални. Към изчистената визия прибавете каскет или барета и цветна чанта, която дори не е задължително да съответства на цвета на обувките.

Ето колко е лесно да сте модерни и то без усилие и сериозни финансови средства. Ако все пак не откривате подобни наличности в гардероба, то имате страхотна идея за новите ви „вечни“ модни покупки.

Google+ Comments