Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Чували ли сте за рибарите от Бретан? И с какво мислите че са известни те – рекордно голям улов, откритие на нов вид риба или просто а многобройни? Не, никое от изброените не е вярно. Вниманието е привлечено въху тях от облеклото им, което е бяло и тъмно синьо райе – известно като бретанско.

Тази тенденция се е превърнала в една от класиките, особено когато говорим за посещение на яхта или някое морско приключение. Много и домакини от предградията в САЩ залагат на жилетки, блузи и тениски в този десен. Той е като вечна класика и показва стил и положение в обществото.

Но към днешна дата стереотипите са разбити и райето се завръща. Този път то е интерпретиран върху пуловери, дебели жилетки и дори сака. Цветовете му могат да бъдат от снежно бяло до екрю и шампанско и от тъмносиньо до черно. Големината на райетата може да е по-едра или по-дребна. А най-хубавото е, че вкарва в небрежен стил на ежедневието и отива на всеки.

За да бъдете в тренда е препоръчително да комбинирате с джинси или дънки във всеки един нюанс на синьото. Но за по-смелите – може да експериментирате с панталони каре или райе, както и с материите им. Аз препоръчвам и съчетаване със сатенени поли в нюд цветове, които пък са другата актуална тенденция.

За моя голяма радост в гардероба си вече разполагам с пуловер с бяло и черно райе и явно ще го възродя за есенно-зимния сезон. Ако вие пък не разполагате с такъв с бретански райета, то може да откриете своя във всички магазини за бърза мода. Гарантирам, че там ще има голямо разнообразие и ще може да откриете своята находка на добра цена, която да остане задълго в гардероба си.

Google+ Comments