Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Наградите Оскар са едно от най-значимите събития през годината. Както за филмовата индустрия, така и за музикалната и модната.

Това е едно от най-чаканите събития, придружено с много блясък, емоции и интересни моменти. Не само гилдията тръпне в очакване да разбере кои ще бъдат отличените филми, но и много хора следят с интерес наградените заглавия, а ако още не са ги гледали, веднага търсят възможност да го направят.

Но освен наградите, е много важно и самите звезди, стъпили на червения килим, как ще се появят. Всеки един детайл по тях е плод на работата на цели екипи стилисти, гримьори, фризьори, бижутери и прочие.

Актьорите, актрисите замесени по някакъв начин с червения килим стъпват на него като ходещи реклами на своите дизайнери, стилисти, гримьори, фризьори и прочие.

Това се възприема като част от тяхната работа. Това е мястото, на което големите дизайнерски къщи показват своите нови тоалети.

Предлагам ви да видите какво са подбрали за вас. Едни от най-впечатляващите и интересни попадения от наградите Оскар тази година.

Google+ Comments