Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Ето че утре е Бъдни вечер и предстои голямото, а защо не и най-голямото семейно събиране на годината. Решихте ли вече какво да облечете за тази празнична вечер? Все пак ще ви предстои дълга нощ, по време на която е важно да се чувствате комфортно. Също толкова (а дори и по-важно е) обаче да изглеждате добре, защото все ще се намери някой, който да документира вечерта и да ви щракне няколко снимки. Не искате да сте твърде неглеже и облечена с обикновени дънки и тениска, нали? Постарайте се малко повече за външния си вид и вмъкнете в него някакъв коледен елемент. Аз ще ви дам няколко съвета как да го направите най-лесно и стилно същевременно.

christmas outfitПърво, изберете нещо червено. Може да използвате този цвят като основен, но също и като акцент. Ако роклята ви е изцяло червена, сложете червени обувки и блестящи бижута. Загърнете се в бяло шалче и с основание ще се чувствате като най-прекрасна през вечерта. Ако червеното ще е само един от основните цветове в тоалета ви, комбинирайте го внимателно и се придържайте към правилото, че по-малкото е повече. Подборът на аутфит в картинката вдясно е просто прекрасен и с лекота може да го копирате. Ще сияете като коледна звезда!

a352d6a87950f48c511fb1ab03585ae7Второ, внимавайте със зеленото. Червеното може да го вмъкнете като акцент и само върху ноктите си, но със зеленото ситуацията е малко по-претенциозна. Лично на мен комбинацията от червено и зелено винаги ми е идвала прекалена, но ако на вас ви харесва, няма да се противя на избора ви. Това е времето от годината, в което да се впуснете смело в експерименти. Сложете зелен панталон и червен пуловер с елени. Облечете зелена рокля с червено сако. Варианти има, но се уверете, че сте избрали най-добрия сред тях. Иначе, ако зависи от мен, бих се спряла на комбинация от коледно зелено, снежно бяло и тематичен аксесоар.

Трето, ако вашият стил е по-ежедневен и не желаете да се изтупвате с рокли и диаманти, останете си неглеже. Нека обаче има поне един коледен елемент в стайлинга ви. Обеци на снежинки или със снежни човеци. Диадема с еленски рога. Пола на снежинки или шал на елхички. Изберете, каквото ви е по вкуса и ви кара да се усмихвате.

Каквото и да облечете вечерта на Бъдни вечер, само не бойкотирайте празника. Нека от вас самата строи коледен дух, за го разпръсквате и сред останалите присъстващи.

Желая ви весело прекарване на празника 🙂

Google+ Comments