Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

00043441

Разни хора, разни идеали. Нали, така? Предполагам, че след тенденцията с шиповете, капсите и камъните беше въпрос на време да опрем и до кецове, обсипани с пухчета.

Сигурна съм, че има момичета, на които този тип обувки ще допаднат и в това няма нищо лошо, въпреки че аз не съм сред тях. За всеки влак си има, пътник както се казва, и моя милост вече се вози на вагона за по-зрели жени. Искам обаче да направя няколко предварителни уточнения, ако сте решили да се купите такъв тип обувки.

1) Те изглеждат кукленски и сладки, така че задължително се съобразете с цялостната си визия, когато носите кецове с пухчета. По мое мнение много ще си отиват с тесни джинси или плътен клин и някоя по-широка хипстърска тениска с готина щампа.

2) Това със сигурност ще е елементът в стайлинга ви, който ще привлича най-много погледи, така че не се претрупвайте с други аксесоари. Придържайте се към максимата, че по-малкото е повече.

3) Тези обувки не се подходящи за дами от всяка възраст – предназначени са най-вече за екстравагантни тинейджърки и готини хипстърки. Има една възраст, която, ако сте преминали, е по-добре да се насочите към по-изчистени и класически обувки. Коя е възрастта, ще оставя на вас да прецените и може да ми я споделите в коментар, за да видим дали мислим еднакво.

4) Внимавайте по кое време ги носите – ако е дъждовно, кално или прашно, по-добре оставете кецовете си в шкафа и си обуйте някой не толкова пухест модел.

5) Пригответе са да бъдете забелязани! Ще привличате погледите на случайни минувачи и със сигурност ще бъдете заглеждана, а това изисква известна психическа подготовка 😉

Google+ Comments