Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Ако се чудите коя ще е най-удобната, най-лека и най-сладка дрешка това лято – отговорът е късите гащеризончета.

Те са супер симпатични, стоят добре на дами с различна фигура и се предлагат в разнообразни разцветки. Разбира се, най-актуални ще са тези с летни мотиви – флорални, на весели шарки или едноцветни.

Комбинират се перфектно както с удобни чехлички и хипстърка раница, така и с високи сандали и изискана чанта. Ключът е в детайла, както съм казвала неведнъж. Можете да ги носите на плажа в комбинация с шапка с широка периферия, на среща с приятелка, а защо не и на първа среща с новата ви изгора. Мъжете обичат късите крачолчета, защото показват перфектните ви крака, а тънките презрамки развинтват любопитството им. Същевременно ще сте подготвени за всяка ситуация, ако не знаете къде ще е първата ви среща. Можете да танцувате, да подскачате и дори да се катерите без да се опасявате, че ще покажете нещо в повече.

Гащеризончетата ще се харесат също на майките с малки деца, защото ще могат да тичат след малчуганите си и същевременно да изглеждат красиви. Ще допаднат също на по-зрелите дами, които искат от време на време да се обличат спортно-елегантно в духа на новите тенденции.

Лично аз обожавам тези дрешки. Имам три в гардероба и смятат да се запася с поне още две нови за лятото. А вие?

Google+ Comments