Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Искате да се облечете в нещо свободно и стилно, не се притеснявате да оголите краката си и да привличате мъжките погледи? Е, това е вашата статия. Днес ще направя кратък преглед на това, кои шорти ще бъдат актуални през идващата година.

kusiАко започна с малко предистория, няма как да не спомена, че този вид дрехи навлезе в дамския гардероб по напълно естествен път – след скъсявате на стари и износени дънки. Което обаче позволи на дамите да установят, че шортите изглеждат достатъчно секси и стилни и могат да бъдат носени не само вкъщи или на вилата. Днес те са истинска тенденция – между другото не само лятна. Модните къщи постоянно актуализират материали, цветове, кройки, текстури и т. н.

През 2014-а джинсовите модели няма за изгубят своята актуалност. Модерни ще бъдат късите панталонки в ярки цветове с много дупки, разръфани краища и стърчащи конци. Любителките на класическия стил могат да заложат на тъмносините със скромна кройка, които хармонично ще се съчетават с ризи в каубойски стил, свободни блузи или ярки тениски.

Смелите жени спокойно могат да заложат на бежовите шорти. Те леко се вписват във всеки един стил, но имат един недостатък – сливат се с кожата и мнозина за секунда биха могли да си помислят, че сте излезли от вкъщи само по парфюм. Въпреки че за някои от по-смелите и провокативни дами последното би било по-скоро достойнство на този модел, отколкото недостатък.

Модерни през новия сезон ще бъдат и съкратени панталони от несвойствени материи – коприна, дантела, шифон, че даже и кожа. Моделите от дантела са идеален вариант за романтична среща. Това, което трябва да отбележим за тънките материи, е фактът, че те могат да извадят на показ някои недостатъци на фигурата ви. Затова, ако не сте особено уверени, просто отложете или се откажете от този вариант.

При тази дреха от дамския гардероб важи правилото: преди да я сложим върху себе си, е добре да подготвим за това своето тяло. 🙂

 

 

 

 

Google+ Comments