Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Да сме информирани е модерно! И е повече от полезно. Вече се смята за проява на лош вкус, на несъобразителност и безотговорност, ако не сте в крак със събитията от деня. Освен това е полезно за вас самите да се специализирате в някаква тема, за да можете да кажете, че сте експерт в това или онова. Както аз съм избрала модата и вписвам тук по модни и други въпроси от време на време.

Media-Affect-on-Our-LivesСега да преминем на важния въпрос. Как се информирате?

Днес, повече от всякога разполагате с различни начини да го правите. Можете да четете вестници или списания, да гледате телевизия, да си купувате книги или да следите новостите през Интернет от различни устройства.

Аз например освен редовните начини, чрез които следя за случващото се от деня по света и у нас, съм предприела и няколко допълнителни действия, за да съм по „на ти“ с новостите от света на модата.

Допълнително следя няколко модни сайта и блогове. Харесала съм модни страници във facebook и pinterest (тук не са страници, а дъски), както и в други социални мрежи. Купувам си редовно модни списани и ги чета от първата до последната страница. Гледам и модни канали и предавания, следя известни и по-безизвестни марки и дизайнери.

Всеки си има начините. Що се отнася до мен използвам предимно Интернет и телевизията относно за обществените теми, а за специализираните информативните ми канали са доста по-разнообразни и богати ,което ги прави по-ценни.

Google+ Comments