Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Е, дами, октомври е. Извадихте ли вече есенните боти от кутиите в гардероба.

Аз, да. И по този повод ми хрумна идея за настоящия пост: Как да носите боти в този така променлив есенен климат? Има няколко основно варианта, но нищо не пречи да сте креативни да се сетите за още някой според стила ви.

Ето най-модните тенденции за сезона в няколко думи и снимки:

– С високи чорапи и гети – изглежда леко street, нали? Препоръчвам този стил на по-млади момичета, които искат да изглеждат небрежни, но модерни. Хубаво е да го комбинира с пола или панталонки над коляното и телесен чорапогащник.

– С леко подгънат панталон – как ви се струва да покажете милиметър плът? Много е стилно да комбинирате боти с  тесен деним, който е леко навит над глезените; Семпло, стилно и подходящо за различни ситуации.

– С контрастен чорапогащник – играйте си с цветовете! Не е страшно да комбинирате особено с типичните за есента цветове. Аз например имам един жълт чорапогащник, който обожавам да нося през това време на годината.

– Подгънати с чорапи на показ – не се стряскайте, няма нищо лошо да ви видят чорапите, стига да са в тон; освен това този стил, комбиниран с ежедневна рокля, е много симпатичен и удобен.

– Боси крака и телесен чорапогащник – обожавам тази комбинация; помислете за останалото облекло и чантата в цялостната ви концепция; можете да изградите визия, която да е ежедневна и семпла или стилна и елегантна.

ankle-boots-1

ankle-boots-2

ankle-boots-3

ankle-boots-4

ankle-boots-5

Google+ Comments