Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

beach-bagПредстои най-хубавият месец, а ето, че ние не сме готови да го посрещнем както подобава. За жалост лятото идва преди да сме успели да си подновим гардероба си и преди изобщо да сме успели да спестим и да решим къде ще почиваме тази година.

Аз съм от хората, които мечтаят да излязат в отпуска още юли, просто защото мразя фрашканите августки плажове и ужасната мръсотия която туристите месец преди това са оставили. И понеже живея в Пловдив, град редовно посещаван от чужденци, зная колко нелицеприятни могат да бъдат улиците след среднощните им купони. И това само от хора, които са отишли на културен туризъм. Мога да предположа на какво приличат плажовете, улиците и морската вода в Несебър, Слънчев бряг и Златните пясъци – дестинации 24/7 за купон. Но уви! Когато стане топло едва съм започнала да спестявам. Преди това или са ми изникнали разходи по зъболекар, или се е наложило да водя колата на сервиз, или друго – те просто край нямат.

Обичам слънцето, обичам водата, обичам големите чанти и широкополите шапки, които ще са винаги модерни. Обичам бледия пясък и плисъкът на водата, затова се надявам по-скоро и аз да отплавам нататък и за малко да забравя текущите мисли и проблеми.

Google+ Comments