Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

floemiratesМъдрите хора са казали, че най-голямото богатство на света не може да се придобие с пари, и разбира се, са били напълно прави. Без любов, без призвание, без близки хора и най-големият лукс е безсмислен. Но пък ако имаш гореизброените неща, материалното е едно прекрасно допълнение към тях 🙂 2014г. започна по един невероятен за мен начин – с отсядане в изключителния Апарт хотел Емирейтс  – смея да твърдя, един от най-луксозните у нас, с цели пет, напълно заслужени звезди. Ако отворите и погледнете сайта на хотела, ще разберете за какво говоря, само дето на живо е в пъти по-прекрасно. Всеки един малък детайл е уникален и изключителен сам по себе си, и все пак всичко е съчетано по някъкъв виртуозен начин – личи си перфектната работа на цял отбор интериорни дизайнери.

Под от черен мрамор и гранит, стени от светещ оникс, римска баня, камина, 52-инчов телевизор, кухня с най-модерни уреди и амбиентното осветление, са само малка част от очарованието на 24-те апартамента с 1, 2 и 3 спални, всеки един от които е обзаведен в уникален стил. Хотелът се намира до Бояна, има гледка към Витоша, и можеш тотално да забравиш, че се намираш в България – ориенталският изискан лукс, изобилието и изяществото те карат да се чувстваш все едно се намираш в Абу Даби или Дубай.

Не успях да открия кои архитекти и интериорни дизайнери са работили по хотел Емирейтс в София, но разбрах, че е собственост на Паскал Дойчев и Андон Атанасов, които имат опит с луксозни хотели, предназначени за клиенти с изискан вкус. Мога с дни да ви разказвам за това уникално място, но думите няма как да го опишат. Трябва просто да се усети – с всички сетива.

Google+ Comments