Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

gaultierМодата за деца през топлите месеци е намерила израз в най-различни посоки и стилове. Дизайнерите са въплътили в дрехите и градския стил, и нежната романтика, и опърпания шик и още много тенденции. И всяко едно от предложенията им може да намери място в активния живот на детето – за спорт, почивка, училище, разходка с приятели, празници.

Но нека ви запозная с предложенията на някои от водещите модни марки.

Бърбъри виждат малчуганите в образа на малки възрастни. Дрехите им копират напълно облеклото на майките и татковците. Цветовете са достатъчно сдържани и приглушени. Даже яркожълтото и червеното съседстват с бежовото, сивото, кафявото.

Модната къща Fendi Kids пък избира нежно прасковено, оттенъци на зеления, жълтия цвят. В колекцията присъстват лаконични образи с геометрични акценти и орнаменти. Много романтични модели с пищни поли, набори и къдрички за момичетата, необичайни кройки и ярки цветове за момчетата.

В детската линия на Marc Jacobs също се срещат необичайни десени – папагали, зебри и други представители на фауната, които няма как да не се понравят на малките почитатели на модата.

Изключително стилни и романтични дрехи за подрастващи предлагат от Miss Blumarine. Сред тях се открояват леките ефирни тъкани, плисирани поли, акценти от различни цветя от плат, колани, украсени с обемни елементи, прозрачни и полупрозрачни орнаменти.

Милион алени рози е цветната декорация за рекламната фотосесия на новата детска колекция на световноизвестната модна къща Диор. В нея има и много розово, и много синьо. Роклите за момиченцата са много мили и романтични, и тук има много дантела и цветя, направени от плат. В дрехите за момчетата от Диор предлагат да се изхвърлят от гардероба мрачните оттенъци и да се заменят със светли и ярки десени.

 

Google+ Comments