Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Да бъдеш леля е да обичаш някой, който не е съвсем твой и въпреки това сърцето ти изцяло да му принадлежи. Само този, който вече е имал тази чест, може да потвърди това велико чувство.

Също толкова прекрасно колкото любовта между братята и сестрите. Просто когато видиш малкото ангелче любовта ти се умножава и още преди да го познаваш, знаеш че си готова да направиш всичко, за да е добре. Това е най-чистата и неподправена любов.

В първия момент, когато разбереш новината може да изпаднеш в шок, да ти е странно, но това отминава за броени минути. Какво те очаква после? Само хубави неща, ще ти споделя.

Безспирен детски смях. Някой ще се смее на всяка твоя глупост и ще се забавлява от сърце. Ще се учудва на всяка твоя по-странна физиономия и ще има най-сладките и неподправени реакции.

Друго предимство е трупането на опит. Ако нямаш свое дете, а първо станеш леля ще научиш без да искаш много неща за отглеждането му. Режима на новородените е определен и ако никога не си виждала, дори отстрани, какво трябва да се прави, ще ти е много сложно, когато ти се наложи с твоето. Затова възползвай се максимално и докато се забавляваш с пеенето на детски песнички, попивай знания в тази не лека задача да бъдеш майка.

Google+ Comments