Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Със сигурност сте ги виждали, а може би дори имате една от тях. Чантите с ресни бавно, но постепенно и сигурно се превръщат в безспорен хит, който набира все по-голяма популярност. Аз прогнозирам, че пикът им ще бъде през есента на тази година, но времето ще покаже дали съм права.

Да ви призная честно, не съм голям фен на този вид чанти. Струват ми се малко каубойски и неподходящи за всеки ден. Това, разбира се, е личното ми мнение и сте добре дошли да ме контрирате в коментар.

-  /X17online.comЩо се отнася до това как да носим чанта с ресни, имайте предвид, че те са достатъчно ефектни сами за себе си и лесно можете да ги използвате като акцент в стайлинга си. Тук не говоря за цветови акцент, а по-скоро за елемент в облеклото ви, към който първосигнално да се ориентират очите на хората около вас. Това, което мога да ви препоръчам, е да заложите на чанта с ресни, която е да в по-неутрален цвят. Харесвам кафявите, бежовите и сивите, но ако вие предпочитате нещо по-цветно – ориентирайте се към есенно жълто, бурдо, тъмно зелено или виолетово. Носете чантата си, когато се намирате в по-небрежна и ежедневна среда, защото – казано по-актуално – този модел е по-кежуал. Най-много харесвам съчетанията от тесни дънки, боти с висок ток, кожено яке и голяма чанта с ресни. Мисля, че за есента това е комбинация №1, на която всяка жена може да заложи. Тъй като ресните придават допълнителен обем дори на по-малките чанти, препоръчвам ви да не ги комбинирате с друга обемна дреха, каквито са широките панталони или разкроените до земята поли.

Това е от мен. Сега ще очаквам вашите мнения по темата 😉

Google+ Comments