Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

white-clothes-at-asosЛятото e най-шареният сезон. Това е моментът, в който се втурваме щда носим дрехи с какви ли не шампи, десени, окраски, цветове и т.н. Заливаме се с цветовете на дъгата и сякаш си наваксваме за цялата зима преди това.

Ето, един съвет от мен. Слагайте от време на време и нещо бяло. Бяла ризка, чисто бяла тениска и дори бели къси панталонки са задължителен елемент в гардероба на всяка жена. Такива дрехи се намират лесно и въобще не е задължително да са скъпи, напротив.

Същевременно бялото може да е толкова ефектно, колкото едва ли сте си мислили. Според мен най-добре и същевременно стилно и семпло изглеждат белите тениски. Комбинирайте една такава с тъмни едноцветни панталонки и подходящи обувки… и може да се изненадате от крайния резултат. С равни сандали и шапка на главата имате перфектната плажна визия. С по-елегантни сандали и по-стилен аксесоар сте готови за вечерна разходка и среща с приятели.

Бялото винаги ще е на мода, то винаги ще ни кара да блестим на слънце и да излъчваме светлина. И бялото винаги ще е перфектното платно, около което да чертаете собствения си стил.

Google+ Comments